Zaterdag 11 november wordt van 14.00 tot 16.00 uur in de Oude School te Hemmen een knutselmiddag georganiseerd.

Kinderen kunnen daar zelf grappige bosfiguren en beestjes maken van boomstamschijven, die aan elkaar gelijmd of gespijkerd worden. Door verschillende maten, vormen en houtsoorten te kiezen kunnen al leuke creaties ontstaan. Deze figuren worden dan verder afgemaakt/versierd met diverse materialen uit de natuur zoals: doppen van eikels en noten, schelpjes, plukken wol enzovoort. Met kralen of steentjes worden simpel oogjes gemaakt en ook een likje verf doet wonderen. In een middagje knutselen is snel een origineel cadeautje gemaakt of een creatie om een vergeten hoekje in je kamer op te fleuren.

De activiteit is bedoeld voor basisschoolleerlingen van 6 tot 10 jaar. De kosten bedragen € 2,00 p.p., inclusief een consumptie. Graag gepast te betalen op de middag van de activiteit. Voor materialen en gereedschap wordt gezorgd.

Als je belangstelling hebt voor deze door CNME ’t Pakhuis georganiseerde activiteit, meld je dan uiterlijk 1 november 2017 aan via info@pakhuishemmen.nl. Het maximum aantal deelnemers is 14. Na aanmelding krijg je een bevestiging. Voor vragen bel Johan Smelt: 0488 451466.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.