CNME ’t Pakhuis in Hemmen gaat per 1 januari 2017 zonder pand verder. Al ruim vijf jaar is ’t Pakhuis gevestigd in de verbouwde fruitschuur aan Boelenhamsestraat 7 in Hemmen. De deuren, waar achter regelmatig interessante exposities te zien waren, sluiten eind dit jaar. Maar de vrijwilligers gaan door met hun activiteiten.

“Van het pand werd steeds minder gebruik gemaakt en dit staat niet in verhouding met de huur die we betalen”, vertelt Liselotte Tap, bestuurslid van ’t Pakhuis. “De meeste activiteiten vinden in de buitenlucht plaats en voor binnenactiviteiten zijn er voldoende alternatieven binnen Hemmen. Zo heeft het bestuur met dorpshuis ‘De Oude School’ in Hemmen afspraken gemaakt om daar het een en ander te organiseren op het gebied van cultuur, natuur, milieu en educatie.”

“De komende zondagen bent u van 13.30 tot 16.30 uur nog van harte welkom om langs te komen. Jannemieke Termeer heeft met haar fotogroep een prachtige foto-expositie ‘Ouderdom’ tentoongesteld. Zondag 18 december is de laatste dag dat het pand geopend is voor publiek. De wandel- en fietsroutes en andere producten van ’t Pakhuis zullen daarna in winkel Soesa aan het Kerkplein te koop zijn. Alle informatie en activiteiten voor het komende jaar vindt u te zijner tijd op deze website van ‘t Pakhuis.”

“CNME ‘t Pakhuis kan altijd extra hulp gebruiken bij de organisatie van haar activiteiten. Wanneer u het leuk vindt als vrijwilliger te helpen, kunt u met ‘t Pakhuis contact opnemen, e-mail: info@pakhuishemmen.nl.”

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.